CARACTERE AUTOMOBILE is een Belgische firma die uitbouw toebehoren ontwerpt voor de merken uit de Volkswagen en Audi groep.

Ons gamma bestaat uit aëroynamische uitrustingen, lichtmetalen velgen in meerdere maten en kleuren, sportuitlaten met dubbele eindstukken, speciale motortuning dmv een Tuningbox en carbon binneninrichtingen.

Alain HURARD, de stichter van deze firma, designer van opleiding, heeft speciale studies gedaan voor het ontwerpen van dergelijke auto-sportonderdelen. Met behulp van zijn dynamisch team verkoopt en ontwerpt hij sinds 1992 met veel succes alle producten uit het gamma van CARACTERE steeds met de filosofie om verder en beter te gaan in de ontwikkeling met de hoogste kwaliteit.

CARACTERE is momenteel een van de best gekende merken in de hele wereld.

Onze infrastruktuur is speciaal ontworpen voor onze activiteiten en in deze ideale werkomgeving is het perfect mogelijk om tot zo een goed eindresultaat te komen.

We hebben ook steeds alles op voorraad omdat onze magazijnen groot genoeg zijn om ons volledig gamma te stockeren. Hierdoor kunnen wij ook alles zo spoedig mogelijk leveren.